Wandelen met Alpaca’s te Bambrugge

Afgelopen donderdag ging ik samen met mijn vriend eindelijk eens met de alpaca’s wandelen. Ik ben meer into van deze leuke originele dates in plaats van gewoon iets gaan drinken of eten, dit was ook een goed voornemen van mij, om mijn vriend mee te sleuren naar leuke dates! Heb ik even geluk dat mijn vriend dat allemaal wilt doen voor mij.

Toen Kris met zijn zoon Niels om de hoek kwam met zijn drie alpaca’s was ik meteen verkocht, zo klein, zo fluffy, zo belachelijk schattig dat alpaca’s zijn! Ik werd meteen begroet met een kusje van Ollie, de zwarte en enige mannelijke alpaca. Ik kreeg Oxana, de bruine en zwangere alpaca om mee te wandelen en mijn vriend wandelde met Posh, die ook zwanger is! Binnenkort ga ik dus zeker eens terug om te wandelen met een baby alpaca..

De wandeling zelf is een leuke ervaring, Kris deelde allerlei weetjes, beantwoordde elke vraag en liet ons lachen met de grappige geluidjes die Ollie maakte, hij klonk als Chewbaca uit Star Wars, super schattig. Er was tijdens de wandeling tijd voor foto’s, graas momentjes en als je geluk hebt en het droog was de dagen ervoor rollen ze zich eens in de modder maar, bij ons was het jammer genoeg niet droog geweest.

Nadien kregen we nog een hapje en drankje en babbelden we even bij, we dronken een streek biertje en aten we wat kleine tapas. Er was ook alpaca wijn beschikbaar maar ik drink niet zo graag rode wijn, jammer.

Mijn vriend en ik vonden dit beide een heel leuke ervaring, ik wil het zeker nog eens doen, de dieren zijn goed verzorgd en moeten hun wandelingetje zeker hebben, hier is dus zeker geen sprake van dieren uitbuiting of mishandeling, wat zeer belangerijk voor mij is. Ze genieten van de tijd uit hun terrein en ik genoot van de wandeling, win win situatie dus!

Wil jij ook een met Ollie, Oxana & Posh gaan wandelen? Bekijk de website eens van Kris en neem contact met hem op! Je hebt ongeveer twee uur de tijd om je onder te dompelen in de alpaca wereld en je kan dat doen met ontbijt, hapje en drankje, of voor een vrijgezellen, teambuilding, … Alles kan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s