Reiskriebels door het appartement

Een jaar geleden trokken we in ons nieuw appartementje, dus is het ook tijd geworden om te decoreren natuurlijk. Ik hou mezelf een beetje in op dat vlak omdat we ondertussen er ook al aan denken om een huisje te kopen maar een witte muur is maar kaal.

Onlangs kwam ik terecht op een superleuke website vol wereldkaarten, ik was al een tijdje op zoek naar een leuke wereldkaart om ons appartementje op te fleuren en deze website biedde aan wat ik zocht!

Mijn keuze was meteen gemaakt, ik viel als een blok voor de leuke canvas met zwarte inkt al moest ik natuurlijk eerst mijn partner nog overtuigen die de perkament canvas een betere keuze vond. Jullie kunnen hierboven al zien wie de strijd gewonnen heeft, oeps!

Ik vind dat deze zwarte inkt canvas perfect bij ons interieur past, al onze meubels zijn in zwart/wit/hout, een perfect match dus! Het canvas is simpel en heeft iets artistiek in zich, ik ben er reuzeblij mee, hij hangt nu al een maandje aan onze muur en geeft net dat accentje waar we zo naar zochten.

Als ik even verder denk, naar de toekomst toe denk ik er zeker over na om in ons toekomstige huisje een foto op canvas te laten drukken want dat ziet er zoveel beter uit dan een gewone kader aan de muur te hangen, met een beetje creativiteit komt dat zeker in orde!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s