Glam Beauty Bar: microblading

Een tijd geleden liet ik semi-permanente eyeliner zetten bij Indi van Glam Beauty Bar, een kleine maand geleden was het tijd voor mijn touch up én ook voor mijn wenkbrauwen te laten microbladen. Iets waar ik heel zenuwachtig voor was, ik bundel vandaag, net zoals na mijn eyeliner mijn ervaringen hierover.

13507077_1339364286077728_5810548526750790474_n

Het was zo ver. Ik was maar vijfenveertig minuten te vroeg, dat kan denk ik al aanduiden hoeveel zenuwen ik er voor had. Na wat rond te slenteren in Schoten begaf ik me (zelf een beetje te laat) naar Glam Beauty Bar. Eerst was het tijd voor de touch up van mijn eyeliner, dat ging zoals vorige keer heel vlotjes en ondertussen groeide mijn zenuwen voor de microblading.

Waarom had ik zoveel zenuwen? Ik had geen bang voor de pijn, Indi had me verzekerd dat ik niets ging voelen, dit was ook zo bij de eyeliner dus ik vertrouwde haar. Ik vertrouw haar ook over het feit dat ze weet wat ze doet, ik heb immers mijn research gedaan en koos niet zomaar voor haar zaak. Mijn grootste angst was dat ik het niet mooi zou vinden of het me niet zou staan.

Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel het woord ‘spannend gebruikt als die dag. Indi kan dat wel bevestigen. Na een klein beetje pijn (zodat de verdoving beter werkt) ging ze er aan beginnen en ik denk dat ik niets spannender heb meegemaakt tot nu toe. Een halfuurtje later stond ik voor de spiegel. Wow.

Ik moet eerlijk zijn: ik vond het niet mooi. Het werk wél, maar het paste niet bij me. Ik verzweeg dit natuurlijk voor Indi, die het oh zo mooi vond. De rit naar huis dacht ik bij mezelf, verdomme, wat heb ik mezelf aangedaan? Mijn vriend kwam een uurtje na mij thuis en keek me maar raar aan ‘het is wat wennen’, zei hij. Misschien was dat het wel?

Dat was het, inderdaad. Dag twee en ik vond het plots wel mooi. Mijn vriend zei het ook, dat ik nog steeds mooi ben. Liefst van al wou ik gewoon een week of twee binnen zitten dus ik cancelde een visite aan zijn ouders en waarschuwde die van mij (het was immers moederdag) maar al bij al, iedereen vond het mooi, zelf mijn kritische papa. Raar wel. Maar mooi.

Dag drie en vier maakte ik me al zorgen, oei dat gaat nog verlichten? ‘K vind deze kleur eigenlijk wel goed zo. Op mijn papiertje stond dat ik in deze dagen ze net te donker ging vinden. Ik maakte een paar foto’s van de progress zodat jullie kunnen meevolgen

Om jullie veelvuldige vragen te beantwoorden, het heeft maar even pijn gedaan. Het is niet permanent maar semi-permanent. Zoals je kan zien op de website kost deze behandeling €285 inclusief touch-up, dat is dan weer nodig voor eventueel pigment verlies bij te werken, want ja, je slaapt op een deel van je wenkbrauwen dus dat vervaagt sneller. En last but not least: waarom Glam Beauty Bar? Ik volgde haar al een tijd via instagram en vind haar werk top. Voor zo’n lage prijs, want ja, het is niet duur bij haar, kon je niet sukkelen. Na mijn eyeline had ik er nog meer vertrouwen in en het resultaat mag er zijn!

Wat vinden jullie van mijn wenkbrauwen? Ik ben er echt super gelukkig mee!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s