I became a juice junkie

In mijn Fit Journey vertelde ik er al over, Juice Junkies. Een nieuw concept in België en Nederland dat ik voordien nog niet had gezien en waar ik meteen eens van wou proeven. Toen ik gecontacteerd werd door hun voor een samenwerking was ik dan ook dolblij.

IMG_20180501_094613.jpg
Een smoothie maken is altijd een heel werk en nadien dan nog eens een afwaswerk. Het concept van Juice Junkies gaat daar tegenin, het enige wat je nodig hebt is een blender, frtuisap, appelsap of (plantaardige) melk. Het enige wat je nadien moet afwassen is je blender.

Tropical Twist

Mijn topfavoriet is de Tropical Twist, ik proefde even en dacht meteen ‘beter dan dit gaat het niet worden’ en ik meen het ook oprecht. Ik denk er al over na om gewoon 30 keer de Tropical Twist te bestellen als mijn zakjes op zijn. De smaak van kokos verraste me nog nooit zo positief. Ik gebruikte trouwens bij alles natuur appelsap, dat is wat duurder maar sowieso gezonder dan geconcentreerd (sinaas)appelsap!

Green Machine

Hiermee verras ik jullie waarschijnlijk mee, een smoothie met spinazie en broccoli? Jou tweede favoriet? Er zitten nog andere ingrediënten in die de smoothie verrassend zoet maakt met een hartige nasmaak. Ik ben ook aan deze bron van vitamines verknocht!

Strawberry Split

Deze maakte ik met kokosmelk, omdat ik zin had in een milkshake! Het was zoals jullie wel weten ontzettend warm deze week en deze smoothie in combinatie met kokosmelk is een ideale, gezonde verfrissing.

Nu ben ik jammer genoeg aan het einde van mijn voorraad, ik ga zeker in de toekomst nog bestellen bij Juice Junkies want echt, er is niets makkelijker. Ik zie er al tegenop om terug beginnen knoeien met mijn sinaasappelpers. In de zomer probeer ik toch dagelijks een smoothie te drinken, doen jullie dat ook vaak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s