Mijn eigen foto album

De zomer is in zicht en ik kijk er echt al naar uit, net zoals iedereen denk ik. Het weer de afgelopen maanden was teleurstellend, ik verlang naar warmere oorden, leuke reizen en een boel herinneringen. Want het leukste deel van de reis is door de foto’s snuisteren en alle leuke tijden herbeleven.

Tegenwoordig is dat natuurlijk allemaal elektronisch, op onze smartphones, de computer, tablets, … Ik ben er niet zo’n fan van, ik rommel liever tussen de analoge foto’s van vroeger maar even graag blader ik door een foto album. Zo kwam ik terecht bij FotoFabriek en vond ik het een fijn idee om mijn partner te verrassen met een album van onze afgelopen drie jaar samen.

Ik heb gekozen voor een foto album met een hardcover en een afmeting van 21CM x 21CM, deze vond ik het leukste qua formaat en kwaliteit. Je kan natuurlijk vrij kiezen naar welk foto album jou keuze gaat, ze hebben een uitgebreid aanbod. Het neemt wat tijd in beslag, zo’n album in elkaar steken. Of ik steek er te veel tijd in, dat kan ook. Na uren prutsen op een koude, grijze zondag is het resultaat eindelijk af, en het mag er zijn!

Persoonlijk ben ik heel tevreden met het totaalpakket. De service was top, het album is handig om in elkaar te steken, je kan gebruik maken van smileys, verschillende lettertypes, verschillende lay-outs. De ontwerp-tool kan de foto’s sorteren op datum, laat je ook weten of je foto een goede kwaliteit heeft of niet. Kortom, één van de beste tools waar ik al mee gewerkt heb. Het fijne is ook dat je een leuke mail krijgt met een filmpje erin hoe je hardcover gedrukt word, wat fijn is om eens te zien, toch?

Ik maakte al jaarkalenders voor mijn ouders en schoon ouders via andere websites, daar had ik meer problemen, plots alles kwijt, geen leuke smileys of lettertype keuzes, uren prutsen voor één pagina, … Nu ik FotoFabriek ontdekt heb ga ik hier in de toekomst zeker nog bestellen! Wat vinden jullie? Blader je liever door je smartphone of toch liever een foto album? Het lijkt me leuk om later door dit foto album te bladeren met mijn partner, aan onze eerste drie jaar samen, misschien word dit wel een driejaarlijkse traditie?

2 thoughts on “Mijn eigen foto album

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s