Review: Natural Secrets

Vorige maand bestelde ik een box vol leuke spulletjes bij Natural Secrets. Ik twijfelde al een tijdje over wat ik precies zou bestellen omdat ik eigenlijk alles wel zou willen kopen. Ik ging uiteindelijk voor een beperkt pakketje om de producten al een eerste keer te testen.

Actieve kool

Deze gebruik ik wekelijks twee maal, het is wel een grappig zicht, zwarte ‘tandpasta’. Voorlopig ben ik al optimistisch over het resultaat, soms voeg ik een mespuntje toe bij een smoothie voor mijn lichaam wat te detoxen, zeker een aanrader dus!

Lipbalsem

Van dit product ben ik momenteel het meeste tevreden, ik kocht het toen het nog koud was en ik veel last had van droge lippen. Ik gebruik hem dagelijk voor het slapen gaan voor zachte lippen. Bij mijn vriend gebruik ik hem op droge plekjes, hij heeft hier vaak last van en is tevreden over de snelle werking van de ‘lip’balsem.

Roomse kamillehydrolaat

In het begin moest ik even wennen aan de geur en mijn huid aan het nieuwe product. Een maand later gebruik ik het dagelijks als toner en reiniger, mijn vette zone is minder vet dan vroeger en de geur ruik ik al niet meer. Mijn huid voelt veel gezonder, in het begin was het even wennen en combineerde ik deze nog met mijn ‘oud’ productje van Lush.

Bath bomb

Ik ben sowieso een grote bruisbal fan, ik zou heel Lush leegkopen moest ik dat financieel aan kunnen. Een bad zonder bruisbal is voor mij al een aanpassing, behalve als ik mijn haar was natuurlijk. Deze bruisbal geeft mij een heerlijk relaxend gevoel mét een zacht velletje. Ideaal cadeau voor moederdag, denk ik dan.

Verlanglijstje?

Onlangs kwam er een body butter in het assortiment bij, deze wil ik zeker nog in mijn bezit krijgen! Ook de bentoniet klei spreekt me zeker aan, omdat je er zoveel kan mee doen, haarmasker, oksel detox, haarmasker, …

Wat vinden jullie van deze leuke productjes? Ik ga er zeker nog bestellen, weg met al die chemische verzorgingsproducten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s