Glam Beauty Bar: eyeliner

Op 24 Maart was het eindelijk zo ver, ik ging langs bij Indi, de eigenares van Glam Beauty Bar. Ik werd heel vriendelijk ontvangen in een schattig rijhuisje in Schoten en we gingen meteen aan de babbel, ik voelde mij echt op mijn gemak.

Ik kwam hier natuurlijk voor een behandeling, in februari heeft Indi via de stories op haar Instgram-pagina laten weten dat ze op zoek was naar verschillende modellen voor behandelingen die ze geleerd had. Er zat een oproep tussen voor semi-permanente eyeliner, iets waar ik toch al een aantal jaren over na zit te denken. Ik greep mijn kans meteen!

Het voordeel was, ik had tottaal geen bang, eind Mei mag ik nog eens langs gaan voor microblading, hiervoor heb ik sowieso meer bang, zal het me wel staan? Wat als het niet mooi is? Nuja, bij eyeliner weet ik al dat het mij staat maar omdat ik semi-blind ben aan één oog is het onmogelijk voor mij om dit dagelijks aan te brengen (ik doe er ongeveer 30 min over)

First things first, de behandeling zelf doet geen pijn. Ik kreeg een hele sterke verdoving op mijn oogleden waardoor ik bijna niets voelde, ik zeg bijna omdat je wel voelt dat ze je aanraakt maar je voelt niet dat het met een naald is. Het enige lastige deel was dat als de verdoving perongeluk in je ogen terecht komt, het wel even lastig is.

Ik ben gegaan voor de optie lash enhancement/deep liner. Deze wordt gezet in de haarlijn van je wimpers, ik had een persoonlijke voorkeur om deze aan de buitenkant een klein beetje dikker te zetten omdat ik dit heel mooi vind.

Het is nu drie weken geleden dat dit gezet is en hierboven zie je hoe het er nu uit ziet, met mascara (want dat mag de eerste zeven dagen niet) Ik ben echt super gelukkig met het resultaat en het feit dat alles zo vlot en pijnloos verlopen is stelt me al wat meer op mijn gemak voor mijn microblading date! Het genezingsprocess is trouwens heel erg meegevallen, ik had geen jeuk, geen opgezwollen ogen (vocht) en alles verliep vlotjes.

One thought on “Glam Beauty Bar: eyeliner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s