Denderend lekker

Denderend Lekker, de naam zegt het zelf al een beetje. Lekkere voeding in regio Dender! Ik ontdekte recent hun website en was meteen verkocht, ze bieden maaltijdboxen, ontbijtboxen, fruit & snoep en Madam Bakster producten aan en daar bij denken ze nog eens aan het milieu en gezond zijn, een ideale match voor iemand als mij dus.

Aangezien ik wel een echte moeilijke eter ben ging mijn voorkeur uit naar een ontbijbox in plaats van een maaltijdbox. Ik wou eens fancy doen dus ging ik meteen naar een gezond ontbijtpakket, zoals ik al zei ben ik een moeilijke eter en het feit dat ze meerdere veganistische keuzes hebben zorgde ervoor dat ik meteen verkocht was.

Het pakket bestaat uit drie delen, een smoothie, een granola of muesli en een warm gerecht. Ideaal dus voor op een Paas zondag, samen met de veganistische paaseitjes van Madam Bakster. Bij elke optie heb je keuze tussen vier gerechten die je zelf mag doorgeven. Ik nam een volledige vegan optie en gokte wat mijn vriend graag zou eten als verrassing.

Wat ik wel minder vond was dat er geen yoghurt bij was, enkel een zakje granola. Hier was ik niet op voorbereid dus was kon ik geen yoghurt serveren, erg jammer. Voor ik er aan begon had ik een beetje schrik dat mijn vriend niets zou lusten, ik haalde voordien al wat alternatieven in huis zodat we beiden zeker iets konden opeten

Gelukkig was dat niet nodig, al maakte ik ze wel samen met het ontbijtje, uit voorzorg. We smulden allebei van dit heerlijke ontbijt voor maar €30 en besloten dat dit zeker niet de laatste keer is dat we bij Denderend Lekker zullen bestellen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s