Green Carrot Juices

De mensen in mijn directe omgeving weten al dat ik veel geef om de gezondheid van mijn lichaam én onze planeet. Zo rook ik niet, drink ik zelden, gebruik ik geen onnodige medicatie, eet weinig vlees/vis en neem zo min mogelijk de auto. Ik kan zo wel even verder gaan maar daarover gaan deze post natuurlijk niet, het gaat over Green Carrot Juices!

Green wat? Green Carrot Juices is een opstartend berdrijfje in mijn hometown, Aalst. Nicola maakt 100% onbewerkte, niet-gepasteuriseerde groente- en fruitsappen, ze zijn ook de enige Belgische slow juice leverancier met een biogarantie, ik ben fan! Ik bestel me al gauw een proefpakket t.w.v. €30 en wacht geduldig op mijn bestelling.

img_20180218_094943.jpg

Twaalf bevroren flesjes, elk van 75cl. Ik ben reuze benieuwd naar elke smaak, om jullie een eerlijke review te kunnen geven drink ik dus twaalf dagen lang elke dag één slow juice, daaruit selecteer ik twee juices als persoonlijke favoriete en ik deel ook welke mij helemaal niet ligt.

IMG_20180218_095004.jpg

Oh Sweet Broccoli

Persoonlijk vond ik deze echt heel verrassend lekker van smaak, je proeft wel de broccoli maar het is niet om te zeggen dat je een broccolisapje aan het drinken bent. Het smaakt zeker naar meer!

Pine(apple) Mojito

Deze zou ik zeker nog kopen, is ook perfect om te drinken als mocktail of op een hete zomerdag. De pine(apple) mojito is dus zeer verfrissend, ik zou’m zeker nog kopen/drinken als het weer wat warmer is!
Mijn minst favoriete was Vanilla Sky – Almond, dat omdat ik sowieso al niet zo’n grote fan ben van noten, ik eet ze wel, maar in een drankje vind ik ze altijd vreemd smaken.

Ik ga dus zeker nog wat slow juices kopen eenmaal de lente zich laat voelen. Het is zo handig dat ze diepgevroren zijn, je kan ze dus makkelijk meenemen op een warme dag zodat ie stilletjes aan ontdooit en zo blijft ie de eerste uren zeker fris! Zou jij zo’n slow juices aankopen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s