Review: Tégreen capsules

In februari ging ik samen met Jetty om mijn lang verwachte Tégreen capsules.. Ze zouden je gewicht doen verliezen, de resultaten online zien er goed uit en ik ben wat bijgekomen dus ik waag me eraan. Ik wil toch even zeggen dat ik niet zal werken met voor & na foto’s of weegschalen, dit omdat ik mijzelf niet wil blootstellen aan de vreselijke voor foto en omdat ik simpelweg niet over een weegschaal beschik.

07/02/2018 – 14/02/2018

In de eerste dagen merkte ik duidelijk een verschil in mijn honger-gehalte, ook mijn buik leek platter en dat ondanks ik eigenlijk niet zo gezond had gegeten.
Ik was namelijk op citytrip naar Keulen en je weet hoe dat gaat op reis, je eet/drinkt wat meer maar je stapt sowieso ook meer. Ik ben al tevreden maar tegelijk ook benieuwd of het eindresultaat écht zo is zoals op sommige na-foto’s.

14/02/2018 – 21/02/2018

Ik voel steeds minder honger, of dat ligt aan de verhuis die er aan komt of de Tégreen capsules laat ik in het midden. Ik eet natuurlijk wel, ook mijn comfort foods (foei!) en aan het einde van deze week zie ik niet echt veel verschil, ik ga wel vaker naar de toilet dan normaal, zowel voor de grote als de kleine boodschap! Bye extra vocht?

21/02/2018 – 28/02/2018

Deze week zijn we verhuisd, met als gevolg dat ik sommige dagen overleefde met junk food of niets. Verhuizen betekent ook veel over en weer lopen, wat mijn lichaam wel goed heeft gedaan. Ik sluit deze week af met blije resultaten en hoop dit zo te houden, mijn eetpatroon is wat veranderd door een week zonder iets healthy in huis te hebben en geen zin te hebben om te koken, ik ben benieuwd naar de laatste week.

28/02/2018 – 07/03/2018

De laatste week, we zijn back on track en ik ben bijna gesettled (lees: een rustige avond zit er niet echt in) mijn lichaam ziet er zeker strakker uit dan voor ik begon met de Tégreen capsules. Ik stop hierna even en plan om nog eens een ‘kuur’ te doen in mei-juni, voorlopig ben ik benieuwd wat er gebeurt met mijn lichaam als ik de pilletjes niet meer neem.

Kortom: ik ben tevreden en zal er zeker nog bestellen, het resultaat is voorlopig niet zo dramatisch als op sommige voor en na foto’s maar ik zie toch duidelijk verschil. Deze capsules zijn ook de eerste groene thee capsules die ik prober die mij geen duizelig effect geven. Wil jij deze ook graag proberen? Kom gerust bij Get Beautified en plaats je bestelling!

One thought on “Review: Tégreen capsules

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s