Get your juice on!

This will be written in dutch but I want to explain something first. I know I didn’t publish a new blog post the last few weeks like I used to do. The truth is: I’ve been busy. I also got a bit lazy on writing blog posts and been losing interest mainly because of Instagram (the source of most of my followers) but I’m back! Because I’ve been offline on here for a while, I’m catching up with two posts this weekend.

Recent had ik de eer om een superlekker én gezond pakketje in ontvangst te nemen, namelijk een pakketje van Verima Official! Verima heeft een ruim aanbod aan healthy & bio drinks die worden geleverd aan je voordeur, wat kan een mens nog meer willen?

IMG_7172

Ik was heel blij om alle vier de smaken van VIT-HIT te ontdekken, deze hebben ook allemaal een verschillende werking op het lichaam. Ik testte de “Immunitea’ het eerste toen ik me even wat ziek voelde, als een soort boost. Deze heeft een dragonfruit smaak die nogal overheerst en ik vind’t heerlijk, ik voelde mij de ochtend nadien al wat beter, of dat aan de dafalgan of het drankje lag laat ik in het midden. Alle VIT-HIT juices bestaan uit vitamines, juice, water en thee én ze zijn allemaal toppertjes.

img_7176.jpg

Ik verschoot er even van dat er een fancy fles water van ISBRE in mijn pakket zat want water is toch altijd healthy? Volgens de verpakking zou dit het beste water in de wereld zijn maar ik vind het buiten de fancy fles net als elk ander water, je kan het een beetje vergelijken met de smaak van Spa maar deze is zachter. Ik was eerder benieuwd naar de ‘Acai berry’ en deze was een meevaller, zo lekker dat ik hem in bijna één keer uitgedronken heb, oeps!

IMG_7177.JPG

Voor ik een slok nam van de Matcha sprakling green tea was ik een beetje bang voor de smaak en, inderdaad het is echt mijn ding niet. Er zit ook gember in, waar ik absoluut geen fan van ben, jammer maar op naar het volgende flesje. Teaz, hier zit ook gember in maar het flesje is zo mooi dat ik hier wél een goed gevoel bij heb. De gember overheerst hier niet zo erg als in de Matcha sparklin tea dus ik kan het wel drinken, al is het niet mijn favoriet. Als laatste test ik nog een groene thee uit, deze keer zonder gember maar met citroen en appel! Het lijkt wel frisdrank, zo zoet is hij, of toch na het drinken van de vorige, de lekkerste tot nu toe.

IMG_7180.JPG

Vroeger wou ik altijd het brikje Watermelon-Water eens proberen tot verschillende mensen hun negatieve mening deelden. Vandaag is het dus mijn beurt en ik moet zeggen, het is niet wauw maar ook niet zo slecht als ik verwachtte. Up to the last, Vita Coco ook wel gewoon koko’s water met ananas, ik ben geen fan van koko’s smaak of geur dus ik laat me verrassen. Resultaat: écht mijn ding niet, jammer genoeg. Ik kan me wel in beelden dat anderen dit wél lusten.

Ik geniet nog wat na van deze drankjes, welke zou jij graag eens willen proeven?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s