Guest blogger: Eva

Vandaag is Karen weer eens op vakantie! Deze keer ben ik de persoon die het even zal overnemen. Ik ben Eva, een vriendin van Karen van toen we nog samen in de klas zaten. Sinds ze begonnen is met bloggen is ze mijn inspiratie bron om zelf te starten met bloggen. Volg mij alvast gerust op Instagram –  @e.dewaele – want binnen enkele weken launch ik mijn eigen blog, spannend! Ik ben een zeer sportief persoon, van opleiding ben ik personal trainer maar werk momenteel voor BMW.

Vroeger was ik 7/7 in de fitness aan het sporten was is dit nu met mijn nieuwe job een moeilijke combinatie geworden. Hierdoor ben ik genoodzaakt om mijn body te onderhouden door op mijn voeding te letten tot mijn lang verdiende vakantie.

Ik ben er zeker van dat jullie dit ook proberen, daarom deel ik vandaag het recept van mijn Oatcake die ik eet in de ochtend. Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, daarom eet ik iets dat goed vult en snack ik dus niet al te snel! Ik sta voor dit ontbijtje met plezier vroeger op!

thumbnail_20864238_10208606548994996_1384832225_n

Oatcake met yoghurt (lactose vrij), kokosnoot en frambozen. 

  • 1 Rijpe banaan
  • 1 Eiwit
  • 1 Eetlepel kaneel
  • 3 Eetlepels havermout
  • 1 Eetlepel koko’s schilfers
  • 1 Handvol frambozen

Hoe begin je eraan?

Start met de rijpe banaan te pletten in een tas die microgolf-bestendig is. Voeg daarna het eiwit toe en meng dit onder de banaan. Next up is havermout. Ik heb al reeds enkele merken havermout geprobeerd maar Quaker blijft mijn favoriet. Doe drie volle eetlepels  mee in de tas en werk het af met kaneel. Meng alles goed onder elkaar en dan mag deze 2 minuten in de microgolf.

Ondertussen neem je een diep bord en giet er wat yoghurt in. Ik haal mijn Oatcake uit de microgolf en draai deze om in mijn yoghurt en werk af met frambozen, kokosschilfers en nog wat kaneel. Ziet het er niet heerlijk uit?

20891550_10208606558355230_771046104_n

Indien jullie dit gezonde ontbijtje ook eens testen, laat het me gerust weten wat je er van vond in de comments of via mijn instagram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s