Ontdekking: Billy Bagel in Aalst

Nog niet zo lang geleden opende de aller eerste bagelbar namelijk Billy Bagel in Aalst, de stad waar ik al sinds mijn geboorte woon. Ik had al vaak over bagels gehoord maar had er nog nooit eentje gegeten, tijd om daar dus verandering in te brengen.

IMG_6659.JPG

Als een newbie wandelde ik de heel open en moderne bar binnen en toen kwam het grootste probleem, kiezen wat ik ging nemen om te eten! Het assortiment is heel uitgebreid en toen ik beslist had vroegen ze mij welke bagel? Dacht ik, ‘Oh daar moet ik ook nog uit kiezen?’ Ik ging voor de optie everything en natuur, om eens te testen. Ik koos uiteindelijk twee bagels van de ‘Veggie’-opties, de ‘Tofu Guacomole’ en de ‘Houmous’.

IMG_6660.JPG

Deze nam ik als take-away en mijn favoriet was de ‘Tofu Guacomole’, heel lekker! En wat ik niet verwacht had, is dat ze bijzonder vullen twee was dus wat te veel in een keer. Maar je kan ze gewoon bewaren in de koelkast, handig toch?

IMG_6661.JPG

Dat was dan mijn eerste kennismaking met bagels and I was hooked. Gisteren had ik plots zoveel zin in een bagel dat ik op mijn fiets sprong richting de Nestor de Tierestraat. Deze keer besliste ik om te gaan voor ‘Spek Guacomole’ maar dan zonder cheddar omdat ik intolerant ben voor lactose.

Verder kan je hier ook (vanaf 7:30) voor een breakfast-bagel gaan, dat gaat dan om Nutella, Speculoospasta, Pindakaas, … Keuze genoeg en voor iedereen wat naar keuze.

Waar maken ze volgens jou de lekkerste bagels?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s