Discovering OR Tea

Recent ontving ik al weer een super fijn pakketje namelijk eentje van OR Tea?. Ik had hun thee nog nooit geproeft maar toch wist ik van hun bestaan dankzij hun originele en mooie verpakkingen. Onlangs lanceerde zeeen nieuwe kleurrijke theebox met 19 unieke smaken en ik mocht deze alle 19 even uittesten voor jullie.

IMG_6515.JPG

Zoals ik al zei hebben ze heel originele verpakkingen en toen ik het doosje opende had ik echt een wauw gevoel, dit volgde ook toen ik mijn eerste thee ging proeven. De verpakking van de losse thee is ook echt iets dat ik nog nooit gezien had en het viel meteen in de smaak.

Mijn vriend en ik zijn echte theedrinkers dus gingen we snel eens proeven. Ik startte mijn ochtend met een groene thee, namelijk ‘Dragon Well with Osmanthus’. Deze vond ik heel lekker, echt zoals een groene thee moet zijn, niet te weinig of te veel smaak. Mijn vriend ging voor een fruit thee, ‘Queen Berry’ en hij lietme ook even proeven. Deze was veel zoeter (wat wel logisch is) en ik vond hem stiekem toch lekkerder dan mijn groene thee.

IMG_6532.JPG

Aangezien ik die van mijn vriend zo lekker vond ging ik in de namiddag ook voor een fruit thee genaamd ‘TropiCoco’. Deze was net iets zoeter dan de ‘Queen Berry’ en smaakte vooral naar kokos, iets dat ik nog nooit geproeft had in een thee.

IMG_6535.JPG

Aangezien ik ze niet alle 19 kan testen op drie dagen tijd zal ik mijn favoriet binnenkort delen op mijn Instagram-pagina. ‘S avonds verplichtte ik mijn vriend om beide nog eentje te testen. Hij ging deze keer voor ‘Towering Kung Fu’, een zwarte thee en ik nam een oolong thee namelijk ‘Monkey Pinch’. Ik ben echt een grote fan van Oolong dus deze was mijn favoriet van alle thee’s die ik mocht proeven, al heb ik er nog 12 over.

IMG_6522.JPG

Welke zou jij graag eens proeven van dit uitgebreid assortiment? Je kan dit pakketje nu kopen in de webshop of zoek een verkooppunt in de buurt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s