NL Werkt een waisttrainer?

Een vraag die ik mezelf al even stelde. Werkt zo’n ding echt? Wel ik dacht even, laat ik het eens testen zodat jullie het dan ook weten. Ik ging samen werken met XBF.nl, een Nederlandse website die ook naar België shipt. Ze verkopen er zoveel dat mijn eerste probleem was om een keuze te maken.

Ik sorteerde de lijst op ‘Populariteit’ en vertrouwde op het meest aangekochte exemplaar en verkoos de eerste in rij. Omdat ik niet zeker was welke maat te nemen (ik zweef zowat tussen twee maten van kledij) ging ik aan de slag met de lintmeter.

IMG_0231.JPG

Mijn maten voor het gebruik van een waisttrainer:

Taille: 72 CM

Bovenheup: 68 CM

Onderheup: 86 CM

De eerste maand verliep wat moeizaam, ik heb zittend werk en ik ervaarde dat de waist trainer niet comfortabel zat tijdens het zitten. Ging ik boodschappen doen, moest ik de stad in of ergens lang gaan rechtstaan dan had ik hem wel aan, in het begin heb ik het dus vaak aan de kant laten liggen maar ik had me voorgenomen om dit effectief te testen dus moet ik het wel gebruiken. Ik ging elke dag minimum één uur hem aandoen, het beste leek me om hem te dragen terwijl ik sliep, wat ik ook een paar keer heb gedaan maar enkel als ik het overdag vergeten was (dit is trouwens afgeraden maar oké, soms kon ik niet anders)

Ik ben begonnen (nuja, een trage start genomen) begin April, aangezien het nu al bijna eind Mei is mogen de resultaten er toch al zijn. Deze morgen heb ik mij op nuchtere maag gemeten (net zoals bij het begin) en ja hoor! Er is wel degelijk verschil, wat een fijne verassing.

Mijn maten na het gebruik van een waisttrainer:

Taille: 69 CM

Bovenheup: 66 CM

Onderheup: 85 CM

En wat denken jullie? Ikzelf ben wel erg blij met het resultaat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s