NL Teatox time!

Onlangs heb ik de 28-Day Detox getest van Fitvia, ik was hier heel tevreden over en dit maakte me benieuwd of andere producten ook zo goed waren dus ging ik maar op zoek naar een Teatox van wat dichterbij, toen kwam ik uit bij Teatox.nl

Aangezien mijn zus haar uiterste best doet om te vermageren vond ik het fijn om het door haar te laten testen en de benefits mee te nemen. Ze startte op een zondag en man, ze was blij dat ze dit op een dag heb gedaan dat ze thuis was.  Ze had er al meteen minder zin om door te zetten omdat ze natuurlijk geen zin had om een hele dag door te brengen op WC, wat wel logisch is.

17389243_1374094152669979_4352486229532131337_o

Mijn zus is niet de grote thee-drinker dat ik ben, ik proefde natuurlijk ook eens van de thee en vond hem echt wel goed van smaak. Mijn zus vond hem wat flauw van smaak, dit is natuurlijk persoonlijk. Mijn favoriete thee is ook witte thee, dus ik vond het goed.

17358504_1374094062669988_4622420523302510984_o

Aangezien ik een product krijg om uit te testen en eigenlijk ook eerlijk te zijn, vertelde mijn zus toch dat ze de thee niet durfde drinken omdat ze niet constant op de WC wou zitten op het werk. Ze vond dit een groot nadeel en het zeker niet waard.

Ondanks de diarree gedurende de hele detox de eerste week, merkte ze niet echt verschil. Dat is natuurlijk heel spijtig aangezien ze er toch echt heeft voor afgezien (ocharme). Mijn persoonlijk besluit is dus, dat als je graag veel tijd doorbrengt op de WC met diarree, is dit de perfecte thee voor jou.

Zouden jullie deze thee graag eens proberen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s