NL Mijn ervaring met een zelfbruiner

Onlangs kreeg ik een superleuk pakketje in de post, namelijk een zelfbruiner van de webshop Captain Tan ik kreeg eentje van het merk Bondi Sands en daar ben ik reuzeblij mee, ze zijn ook de enige die het voorlopig verkopen!

Eerlijk, ik ben hier helemaal nieuw in omdat ik altijd vreesde voor te bruine vlekken of te onrealistisch bruin. Ik las eerst de instructies op de website grondig door en ging met een bang hartje aan de slag bij mijn benen. Zoals je ziet was het ook echt wel nodig!

IMG_7464

Hoe ga je te werk? De instructies adviseerde me om deze ‘s avonds aan te brengen en me ‘s morgens te douchen omdat het en ‘guide colour’ bevat. Een wat? Met een guide colour kan je meteen zien waar je al gesmeerd hebt en waar niet. Voor ik het zelf  aan ging brengen douchte en scrubte ik mijn benen uitgebreid, nadien liet ik ze even ‘drogen’ en startte ik.

IMG_7477

Het is belangerijk dat je ook een tanning mitt aanschaft voor het beste resultaat, het is een soort washandje maar voelt enkel zachter. Ik begon aan mijn onderbenen en roteerde zo naar boven, dankzij de guide colour wist ik meteen waar ik al geweest was en zo verdween mijn angst voor bruine vlekken als sneeuw voor de zon.

IMG_7481

Ik ben echt wel blij met het resultaat de foto is echt nog geen halfuur na het insmeren. Mijn vriend zei ook plots ‘Amai gij ziet zo bruin?’ en dat zonder vlekken, niet dat fake zonnebank bruin en een lekker geurtje. Ik ben verkocht aan zelfbruiner denk ik, lijkt me zo handig om dit te doen aan het begin van de zomer!

Wat vinden jullie van mijn ervaring met een zelfbruiner? Zou je het nu makkelijker proberen of ben je ook bang net als ik in het begin was? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s