NL Nuts about you

Recent vertelde ik jullie over mijn ontbijt en dat toch graag eens afwissel. Toen ik een pakketje kreeg van JustNuts was ik er dan ook heel blij en vond dit het perfecte to-go breakfast voor onderweg naar het werk, als ik me moet haasten en toch iets gezond wil eten of gewoon als tussendoortje.

De bars zijn biologisch, glutenvrij en lactosevrij. Ik was heel benieuwd naar alle verschillende smaken omdat sommige wel heel apart zijn, je hebt er zoete en hartige. Een vriend van mij en ik testte ze met plezier uit voor jullie uit.

IMG_0063

Almond, Goji & Chia bar 6.5/10

Dmitry vindt dat het zeer hard doorsmaakt naar seezamzaad terwijl de hoofdsmaak toch amandelen zou moeten zijn. Ik vind dat het vooral overheerst door de zoete goji bessen en besluit dat dit mijn favoriet is.

IMG_0064

BBQ Bandit bar 5.5/10

Dmitry vindt dat voor de liefhebber van pikante en zoet-aparte smaken (zoals voor hem) een echte aanrader is. Ik vind het persoonlijk echt niet mijn ding het is een beetje te pikant, maar de barbeque smaak komt er wel goed door.

 

IMG_0068

Cajun Hunter bar 5/10

Dmitry vindt dat het een zoete notensmaak heeft, maar toch gaat hij voor de 100% voor een doffe smaak. Ik vind deze niet zo pikant als de BBQ Bandit bar, hij valt beter mee dan ik verwachtte maar het is toch mijn ding niet.

IMG_0069

Captain Curry bar 7/10

Dmitry vindt het een lekker zoete bar met een pikante nasmaak. Een perfecte combinatie van smaken. Ik vond hem in het begin vooral zoet maar de nasmaak is inderdaad iets pikanter, een goede combinatie dus!

IMG_0065

Cashew, Cranberry & Cacao Nib bar 5.5/10

Dmitry vindt het een heel zoete bar en raad het zeker niet aan om te eten als je dorst hebt omdat je er nog meer dorst van zult krijgen, het is wel een lekkere bar. Ik vind hem ook heel zoet maar toch lekker, alleen jammer dat ik geen cacao proef.

IMG_0067.JPG

Marrakesh Nomad bar 7/10

Dmitry vindt dat de overheersende kaneelsmaak zeer goed bij de noten past en dat hij niet pikant is maar dat is verre van erg. Ik vind het niet zo spicy, hij is wel heel zoet en je smaakt de kaneel heel hard door, een topper dus!

IMG_0066

Pecan, Apple & Cinnamon bar 5.5/10

Dmitry vindt dat er niet al te veel smaak in zit behalve de noten dan. Ik vind wel dat er smaak in zit, ik smaak de appeltjes met kaneel goed door.

Het was fijn om deze allemaal eens te proeven en onze favorieten lopen duidelijk uit elkaar, ik ga liever voor een zoete bar terwijl Dmitry toch een fan is van de spicy bars. Zo zie je maar, smaken verschillen en dat is dan ook de reden dat ik dit met twee testte!

Welke bar spreekt jou het meeste aan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s