NL Let’s get healthy

Zondag = heerlijk, uitslaap dag. Elke werkdag sta ik op om 5u zodat ik op tijd op mijn werk kan staan. Op zondag kan ik dus extra genieten van mijn bed, uitgebreid ontbijten en de dag in mijn pyjama doorbrengen.

In de week gaat dat relaxed ontbijten iets moeilijker, daarom zocht ik iets dat makkelijk was mee te nemen en dat mijn gezonde levensstijl niet uit balans zou gooien. Ik kwam uit bij een Vlaams bedrijfje genaamd Xavies, zij maken zelf hun granovie die gezoet is met agavesiroop, cool hé? Dit ontbijt boordevol vezels, vitaminen en mineralen samen met een yoghurt past dus perfect bij mij.

img_7209

Om het makkelijk te maken schafte ik mij een yoghurt beker aan bij Hema en zette dit ‘s avonds klaar om ‘s morgens mee te nemen naar het werk, het handige aan de beker is dat ze een appart vak hebben zodat je granovie niet helemaal flets kan worden. Xavies hebben zes varianten in granovie, wat betekent dat ik (en ook jij) voldoende afwisseling hebt. Ik ben gestart met drie van de zes varianten, kokos-kaneel, nuts-chocolate en de toasted granola, kokos-kaneel is mijn favoriet!

Aangezien ik toch van structuur hou vind ik het ook ongeloofelijk fijn om het op vrije dagen ook thuis te eten, al is dat natuurlijk meer uitgebreid en in combinatie met een bijvoorbeeld verse fruitsla en vers fruitsap.

img_7230

Je kan trouwens zoveel verschillende kanten uit met de granovie van Xavies, je kan zelf een recept maken en op deze manier afwisselen met het onbijt of tussendoortje. Ik kijk al uit naar de zomer dagen om deze eens uit te testen.

Wat vind jij van dit concept?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s